Откриха "Мотосезон 2021" под мотото "На пътя има място за всички"

Стартовата точка беше катедралният храм "Св. Александър Невски"

10.04.2021 | 15:04 Редактор: Искра Ангелова

След една година прекъсване заради пандемията от Ковид-19 - с рев на мотори и аромат на бензин беше открит "Мотосезон 2021". Стартовата точка беше катедралният храм "Св. Александър Невски". От там мотористите се отправиха на шествие до националния исторически музей в Бояна.

Обединени от любовта към адреналина и свободата любителите на високите скорости, се събраха в сърцето на София. През живота си Александър Иванов е пропътувал хиляди километри на мотор.

"Над 10 мотора сме, пътуваме из цяла Европа, и България. Имаме хора, които пътуват и към Америка. Това е като болест. Хванеш ли го веднъж - не можеш да го откажеш. Има два вида мотористи - едните, които са падали, и другите, които ще паднат", коментира той.

Тази година АТВ-та също превзеха площада пред храм-паметник "Александър Невски". Любослав Любенов избира да кара на четири гуми, след като едва не претърпява инцидент с мотор. 

"Виждаш всичко на лента. След това просто нямах желание да карам повече", сподели Любослав.

Мотото тази година е "На пътя има място за всички", като призивът е за повече толерантност и отговорност. С този апел се обърна и кралицата на българския рок Милена Славова.

"Мотористите да внимават, да си отварят очите не на 4, а на 10, защото другите участници в движението много често блеят. Особено с тези телефони", заяви тя.

Вижте повече в репортажа на Александра Иванова.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
валери
преди 3 години
Има си приоритет , най-много предимство имат bmw , после audi a8 , мерцедес , и после всички останали Сигнализирай за неуместен коментар