Бащата на Анджелина Джоли разкри истинската причина за развода ѝ с Пит

"Брад имаше известни затруднения с пиенето", сподели Джон Войт

08.04.2021 | 12:00 Редактор: Искра Ангелова
Бащата на Анджелина Джоли разкри истинската причина за развода ѝ с Пит

Продължават споровете между Анджелина Джоли и Брад Пит за попечителството над децата им. Двамата имаха един от най-тежките холивудски разводи заради това. Последно Анджелина обвини Пит в домашно насилие.

Нейният 82-годишен баща – Джон Войт също коментира развода на дъщеря си. Звездата сподели, че самият той се моли за Брад Пит заради пристрастяването му към алкохола. Според Войт именно това е била причината за раздялата на актьорите, които бяха женени от пет години, но живееха заедно от 12.

"Брад имаше известни затруднения с пиенето и се надявам да се справи. Моля се за него", каза Джон, цитиран от OK Magazine и tialoto.bg.

Търпението на Джоли приключило след инцидента в самолета, когато цялото семейство се връщало от Париж. Докато бил в нетрезво състояние, Пит се сбил с най-големия си син, 19-годишния Мадокс. След този инцидент двамата практически не общуват.

Освен Мадокс, двойката има още пет деца: 17-годишният Пакс, 16-годишната Захара, 14-годишната Шайло, 12-годишните близнаци Вивиън и Нокс. "Децата се справят с всичко, както могат", коментира Войт положението на внуците си.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


5
5 rate up comment rate down comment 0
Maria
преди 2 години
Дали е злоупотребявал в предишния си брак? Сигнализирай за неуместен коментар
4
8 rate up comment rate down comment 1
Апокриф,Аноним
преди 2 години
Дано,се сдобрят и се съберат,ако им е за добро и Бог иска така,че децата им да имат всичко най-ценно,и майка,и грижа от майка и баща,и грижа от баща,това е всичко,иначе е много тъжна история!!!!!Аз от ,9години,страдам,без баща ми,тук,на земята,а вече на Небето,а самотата и тъгата,са безкрайни!!!!!!Само,която,е преживяла същото,или който,или подобно,е усетил тази дълбока болка,може да се постави на мястото,на такъв човек,въпреки,че тук,ситуацията,е по-различна,баща им,е жив и най,-дълголетен!!!!! Сигнализирай за неуместен коментар
3
11 rate up comment rate down comment 49
Аз
преди 2 години
Глупости на таркалета. Джоли си махна яйчниците, на практика не е жена от тогава. Връзка без секс или фиктивен такъв не става! Сигнализирай за неуместен коментар
2
51 rate up comment rate down comment 11
Ivan
преди 2 години
Aбе както могат??!!!?? С баща и майка милионери- както могат!!!Я баща им да има 300 лв пенсия тогава да ги видя какво могат! Сигнализирай за неуместен коментар
1
39 rate up comment rate down comment 7
Габи
преди 2 години
Хубаво ще бъде да разкрие истинската причина за предишния развод на Брад Пит. Сигнализирай за неуместен коментар