Жена върна откраднатите кучета на Лейди Гага

Не е ясно как френските булдози са се озовали при нея

27.02.2021 | 16:25 Редактор: Ивет Арабова
Жена върна откраднатите кучета на Лейди Гага

Двата откраднати френски булдога на Лейди Гага, отвлечени при въоръжен грабеж в средата на седмицата, бяха върнати вчера в полицейски участък в Лос Анджелис, а след това - на представители на поп певицата, съобщи полицейски говорител, цитиран от Ройтерс.

Около 18 ч. вчера кучетата са били доведени от жена в полицейски участък близо до централната част на града, каза капитан Джонатан Типет, началник на елитния отдел за разследване на грабежи и убийства.

Представители на Лейди Гага и детективи са отишли в участъка и е било удостоверено, че това са откраднатите домашни любимци. Капитан Типет каза, че жената, довела кучетата, не е свързана с кражбата им. Засега не е ясно как булдозите са се оказали при нея.

Човекът, който разхождал кучетата на Лейди Гага - Райън Фишър, е бил прострелян веднъж. На видеоматериал се вижда бял седан, от който изскачат двама мъже. Те се боричкат с Фишър, той оказва съпротива, след това единият вади оръжие и стреля веднъж, преди да избяга с две от кучетата, информира Dnes.bg.

На видеото се чува как Фишър казва, че е прострелян в гърдите. Капитан Типет каза, че се очаква служителят на Лейди Гага да се възстанови, предаде Асошиейтед прес.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК