Джодж Клуни: Годината беше трудна, но имам просторен дом, мога да се разхождам

Той се оплака, че не може да подстриже сам дъщеря си

27.02.2021 | 13:00 Редактор: Искра Ангелова
Джодж Клуни: Годината беше трудна, но имам просторен дом, мога да се разхождам

Джодж Клуни се оплака, че не може да подстриже сам дъщеря си. Холивудската звезда се пошегува, че ще има големи неприятности със съпругата си Амал, ако пипне кичурите на малката Ела.

59-годишният татко споделя, че обожава да прекарва свободното си време с близнаците, но след като веднъж орязал косата на Александър, се скарал с жена си.

"Подстригах го, подстригах и себе си. Винаги съм си подстригвал косата. Тя е като слама", казва той, цитиран от tialoto.bg.

Клуни уточнява, че не смее да пипа косичката на дъщеричката си след заръките на Амал.

"Не съм подстригвал косата на дъщеря си. Ако го бях направил, щях да си имам неприятности. Ако прецакам косата на сина си, тя ще порасне. Но жена ми би ме убила, ако докосна косата на дъщеря си", смее се той.

Джордж разкрива още, че досега той и Амал все още не са подстригвали дъщеря си, която вече има разкошни кичури.

Актьорът признава, че е започнал да се грижи сам за косата си по време на пандемията, когато останал за по-дълго вкъщи. Той не крие, че хобитата му се променили и започнал да обслужва пералнята, да мие чинии и чисти след децата, които доста цапат из къщата.

"Тази година беше трудна за всички. На мен ми провървя. Изглежда, кариерата ми бе достатъчно успешна, защото в крайна сметка живея в много просторен дом. Имаме възможност да се разхождаме", разказа в края на 2020 г. той в свое интервю пред Guardian. Тогава обясни, че се притеснявал повече за момченцето – Александър, което има астма и по-лесно може да се зарази с коронавирус.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК