Година след последния развод: Памела Андерсън отново се омъжи

Актрисата каза "да" на бодигарда си - Дан Хейхърст

28.01.2021 | 09:52 Редактор: Ивет Арабова
Година след последния развод: Памела Андерсън отново се омъжи

Памела Андерсън може да бъде обвинена в много неща, но никога в това, че не вярва в любовта. Следователно само една година след развода с последния ѝ съпруг - спорния филмов продуцент Джон Питърс, с когото бяха омъжени само 12 дни, актрисата изненада, че отново е минала през олтара, за да стане съпруга на Дан Хейхърст, неин бодигард, съобщава "Венити Феър“.

Въпреки че новината беше разкрита сега, двойката си е казала "да“ по Коледа във Ванкувър на интимна церемония, на която не присъствали нито приятели, нито членове на семействата им, въпреки че Памела твърди, че всички са знаели, че е решила да предприеме тази стъпка и са го одобрявали.

"Годината, която сме заедно изглежда като седем, като кучешките години“, обяснява Андерсън в ексклузивно интервю за вестник "Дейли Мейл“ , в което обяснява, че любовта е възникнала между тях по време на карантината, че са прекарали сами, без да виждат никой друг.

"В момента съм точно там, където трябва да бъда - в обятията на човек, който наистина ме обича“, казва актрисата, която според нейната история се е омъжила за Хейхърст в имот, който е купила от родителите си преди 25 години. “Това беше същото място, където родителите ми са се венчали, които все още са заедно, така че се чувствам сякаш току-що затворих кръга”, казва тя. “Сега всеки ден е като меден месец.”

През 1995 г., в разгара на славата си, Андерсън се омъжва за рокера Томи Лий, с когото се разведе през 1998 г., след като интимно видео на двамата изтече по време на почивка. Няколко месеца по-късно тя се сгоди за модела Маркус Шенкенберг, въпреки че така и не се ожениха. Направи го с Кид Рок през 2006 г., но бракът им също не продължи дълго - само една година. Същото нещо беше и със следващия ѝ съпруг Рик Саломон, когото напусна през 2008 г. След това Памела имаше няколко романа и дори се говореше, че е имала връзка с Джулиан Асандж, основателя на "Уикилийкс“, когото тя е посещавала няколко пъти, докато се е приютявал в еквадорското посолство в Лондон, за да не бъде екстрадиран в САЩ, предава БГНЕС.

Тя винаги го отричаше и искаше да го докаже с изненада, като се омъжи за Джон Питърс през януари 2020 г. в най-краткия ѝ брак до момента - те прекараха само 12 дни заедно. Актрисата обяви, че напуска всички социални мрежи, за да предотврати евентуални обидни коментари от непознати за това да разрушат сегашното ѝ състояние на пълно щастие. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК