Моден тренд от периода на пандемията остава в сила и тази година

Вместо официален панталон, мнозина обуват черния си широк анцуг или клин

28.01.2021 | 06:00 Редактор: Ивет Арабова
Моден тренд от периода на пандемията остава в сила и тази година

Преди да стане твърде студено навън и да падне сняг, много от нас въобще не бяха изваждали дебелите си зимни якета или ботуши с грайфер. Заради работата от вкъщи или социалната дистанция, голяма част не усетиха кога свърши пролетта и дойде есента. Дори след края на този сезон, те продължиха да носят тънките си дрехи и обувки, като спортният стил стана номер едно за тях.

В началото на пандемията всички ние установихме, че по-спортните дрехи и обувки са ни много по-удобни за ежедневието, особено ако не ходим в офиса всеки ден и понякога единственото ни излизане е само до магазина или най-близкия парк. Заради социалната изолация и видеоразговорите по интернет, тогава се роди така нареченото "обличане наполовина“.

Така например, стана съвсем нормално да си сложим по-официална риза, с която да имаме по-представителен външен вид на камерата, а надолу да сме с анцуг или дори долнището на пижамата.

Тъй като продължаваме да живеем по правилата на "новото нормално“, то вече свикнахме да виждаме мъже и жени, по които има дрехи, които не се съчетават идеално. Вместо официален панталон, днес мнозина обуват черния си широк анцуг или клин, като нагоре по тях може да видите ризка/тениска, пуловер или жилетка.

Цялата статия четете в Tialoto.bg.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


1
0 rate up comment rate down comment 1
Иван
преди 2 години
Може би https://***.dnes.bg/index/2020/10/28/nestandartna-koleda-predpazna-maska-spored-zodiiata.467570 Сигнализирай за неуместен коментар