Защо семейството на Уил Смит е най-мразеното в Холивуд?

Уил Смит и Джеда Пинкет, които са женени повече от 20 години, са непрекъснато критикувани

22.01.2021 | 10:35 Редактор: Радостина Димитрова
Защо семейството на Уил Смит е най-мразеното в Холивуд?

Да бъдеш в центъра на вниманието означава постоянно да бъдеш критикуван. Едно е, когато самостоятелно сте обект на критики, а съвсем друго, когато сте двойка. Така че Уил Смит и Джеда Пинкет, които са женени повече от 20 години, са непрекъснато критикувани.

И ако все още можете да свикнете с враждебността на жълтата преса, то по-трудно е да пренебрегнете критиките на колегите.

Когато Уил не получи Оскар за "The Defender" през 2015 г., Джеда беше възмутена до краен предел. Тогава тя влезе в Интернет, за да информира обществеността за несправедливото решение на Академията.

По това време Уил се връщаше у дома от церемонията в Лос Анджелис и не знаеше нищо за споровете, които съпругата му е започнала. Но когато репортерите го информираха за събитията на летището, той подкрепи Джеда.

В Холивуд мнозина твърдят, че Уил и Джеда мислят твърде много за себе си. Те се държат изключително арогантно и вярват, че светът им е длъжен. По този повод Джанет Хюбърт веднъж казва: "Вие не сте крал и кралица. Вие не сте кралски особи. Вие сте просто актьори", предаде БГНЕС.

Междувременно Уил Смит напълно сериозно заяви, че ще се кандидатира за президент на САЩ в бъдеще – ако вълненията не спрат в страната му, той смята да излезе на политическата сцена, въпреки факта, че той никога не се е занимавал с политика.

Не всички от нас обичат чуждите деца, но казват, че в Холивуд потомството на Джеда и Уил е най-нехаресвано. Твърди се, че Джейдън и Уилоу (забележете как двойката е кръстила децата си), се смятат за специални и понякога се държат просто грозно. Имат всичко, което поискат, и затова ходят, демонстрирайки високомерие. И ако Джейдън вече си изкарва прехраната, като свири с музика и играе във филми, Уилоу говори само за писане на бъдещите си романи.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК