За 4 години: Гардеробът на Мелания струва повече от милион

Christian Louboutin, Gucci, Michael Kors и Alexander McQueen са част от любимите ѝ марки

21.01.2021 | 21:02 Редактор: Искра Ангелова
За 4 години: Гардеробът на Мелания струва повече от милион

50-годишната Мелания Тръмп, съпруга на Доналд Тръмп, е една от най-стилните първи дами. А гардеробът ѝ е пълен с дрехи, струващи хиляди долари. Твърди се, че за 4 години тя е похарчила над 1 милион паунда за дрехи.

Всеизвестна е любовта на Мелания към дизайнерските дрехи, много преди да стане първа дама. Всичко започва, когато тя работи като модел. А когато престъпи прага на Белия дом през 2017 г., Мелания беше забелязана да носи едни от най-скъпите дрехи.

От якето на Dolce & Gabbana, струващо над 37 000 британски лири, което тя носеше на срещата на върха в Италия преди няколко години, до ослепителната роклята на Ralph Lauren, с която тя блесна в нощта, когато Тръмп встъпи в длъжност като президент на САЩ.

melaniaaaaaaa

Твърди се, че много от скъпите си дрехи тя вече ги е подарила.

Когато през октомври 2018 г. президентът Доналд Тръмп и Мелания посрещнаха Хелоуин в Белия дом, г-жа  Тръмп зашемети аудиторията с вълненото палто на италианската марка Bottega Veneta, струващо 3 хиляди паунда.

Неведнъж сме ставали свиделите на това как тя сменя по няколко тоалета на ден. Обикновено под формата на аксесоари, както и класическите черни токчета, които често са на един от любимите ѝ дизайнери - Christian Louboutin.

Alexander McQueen също е предпочитана марка за Мелания. Един от пътите, в които тя заложи на британския дизайнер, е когато тя беше облечена във военен стил по време на речта си на Републиканския национален конвент през 2020 г. Якето е на стойност 1413 британски лири, а полата - 516 британски лири.

Мелания беше забелязана да носи идентичен тоалет още през 2017 г., когато приветства аржентинския президент. Тя беше облечена в маслиненозелен костюм, дело на Altuzarra. Якето ѝ, което беше със змийски мотиви, се продава за 2 280 британски лири, а полата ѝ е 852 британски лири.

Към гардероба си Мелания добавя марки като Gucci, Karl Lagerfield, Burberry и Dior. Една от най-запомнящите визии е по време на втория президентски дебат пред 2016 г., когато се появи с ослепителна розова риза именно на Gucci. 

Michael Kors е другата любима друга марка на Мелания Тръмп. Тя зашемети феновете си, появявайки с черен костюм на стойност 10 000 британски лири, дело на американския моден дизайнер. 

heels

Друга визия, която беше запомнена, е когато при първото ѝ официално посещение във Великобритания през 2018 г. заложи на уникална жълта рокля на J.Mendel. Тя вече не може да бъде закупена, но се продава на дребно за 6 000 паунда.

Към колекцията си от дамски чанти тя прибавя и Hermes Birkin, струващи повече от 50 хиляди британски паунда.

Снимки: БГНЕС / Bloomberg.com

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК