Каква е тайната за отличната форма на Меган Маркъл в пандемията?

Докато бе във Великобритания и малко преди да роди Арчи, Меган поръча оборудване за йога студио за дома си

20.01.2021 | 21:00 Редактор: Радостина Димитрова
Каква е тайната за отличната форма на Меган Маркъл в пандемията?

Заради пандемията и новите мерки, в България, а и в много други страни по света, фитнес залите са затворени. Това налага спортуването на открито или изпълняването на любимите упражнения в домашни условия. Изглежда доста трудно, особено ако нямате пътека, велоергометър или гирички вкъщи, но не и непостижимо, стига да сте мотивирани да се движите и поддържате формата си.

Много известни личности показват в профилите си в социалните мрежи, че имат плосък корем, макар да не тренират с инструктор. Разбира се, някои от тях, например Джей Ло, разполагат с домашен минифитнес, но други не се нуждаят от специални уреди, защото разчитат на конкретни упражнения, за които са необходими просто свободно пространство и една удобна постелка. Да вземем Меган Маркъл, която винаги изглежда невероятно. Дори и след спонтанния аборт, съпругата на Хари не се е отпуснала, защото продължава да следва своя режим.

Според Роберта Фиорито, водеща на подкаста Royally Obsessed, 39-годишната актриса държи на баланса между тялото и ума. А него постига чрез дейности като пилатес и йога.

Как Меган Маркъл поддържа форма по време на пандемията?

Докато бе във Великобритания и малко преди да роди Арчи, Меган поръча оборудване за йога студио, което искаше да има в дома си. Според близки до кралското семейство, тя е изпълнявала някои йога пози по време на бременността, а след това бързо се е възстановила благодарение на любимите си асани. Сега, премествайки се в Калифорния с мъжа си, сме сигурни, че тя отново има специално място в къщата си, където прави своите упражнения.

Преди години Меган споделя, че пилатесът е "най-доброто нещо, което бихте могли да направите за тялото си". Макар някои да не намират упражненията за сериозно натоварване на тялото, с редовната практика ще установят, че са изключително полезни по време на пандемия. Особено за раздвижване на тялото след няколкочасовата работа на компютъра.

Четете цялата статия в Tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК