Семейството на Ким Кардашян е щастливо от развода ѝ с Кание

Тя вече не позира със сватбена халка в социалните мрежи

18.01.2021 | 11:45 Редактор: Искра Ангелова
Семейството на Ким Кардашян е щастливо от развода ѝ с Кание

След седем години семеен живот 40-годишната риалити звезда Ким Кардашян реши да подаде молба за развод, което не беше изненада за феновете ѝ. Съобщения за разногласията между нея и съпруга ѝ Кание Уест се появяваха редовно.

Ким Кардашян не коментира промените в личния си живот, но отдавна не позира със сватбена халка в Instagram. Слуховете са, че рапърът дори прескача семейни празници, включително рождения ден на жена си и Коледа.

Източници на UsWeekly – близки до звездите разкриха, че семейството на Ким напълно подкрепя решението ѝ. Нещо повече, майката на звездата Крис Дженър и сестрите Кортни и Клои Кардашян, отлично са разбирали накъде отиват отношенията им.

"На публично място семейството ѝ казва, че е тъжно, че всичко е приключило, но определено им е приятно, че най-накрая тя е имала смелостта да се откъсне и да си тръгне. Крис, Кортни и Клои отдавна са очаквали това развитие на събитията, но са знаели, че Ким иска да се бори докрай, поясни още източникът. В интерес на истината те ще се радват да се отърват от него", добавил той.

Четете цялата статия в www.tialoto.bg.

Снимка: Instagram

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК