Гуинет Полтроу: Плюсът на пандемията - всеки има време за себе си

Междувременно тя стартира 2021 г. и с едно странно обещание – да псува по-малко

17.01.2021 | 20:29 Редактор: Юлия Христова
Гуинет Полтроу: Плюсът на пандемията - всеки има време за себе си

Звездата от "Железния човек“ Гуинет Полтроу смята, че една от положителните страни на пандемията е, че всеки е имал повече време да се погрижи за себе си.

48-годишната актриса вярва, че хората ще погледнат назад към тези времена и ще осъзнаят колко по-балансирани са станали както в психически аспект, така и духовно, и емоционално.

"Живеем в шантаво време, но мисля, че беше прекрасно да видя колко много хора започнаха да се интересуват за това как да се грижат по-добре за себе си. Всичко това принуди много от нас да бъдем по-самонаблюдаващи се и да настроим телата си по съвсем нов начин.“, сподели Гуинет.

Тя призна, че преди е вярвала, че е "готино да работиш до смърт“, но след глобалната здравна криза е осъзнала, че вероятно няма да се върне към този начин на живот отново. Междувременно Полтроу стартира 2021 г. и с едно странно обещание – да псува по-малко.

Това се случи, след като актрисата се изказа с няколко нецензурни думи, докато рекламираше масло за лице от собствената си козметична компания в Инстаграм, пише "Монитор".

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК