Къде се намира тайната резиденция на Кейт и Уилям

Вилата Там-на-Гар е дарена на принца от неговата прабаба

16.01.2021 | 20:52 Редактор: Юлия Христова
Къде се намира тайната резиденция на Кейт и Уилям

По-голямата част от времето си 39-годишната Кейт Мидълтън и 38-годишният принц Уилям прекарват в двете си официални резиденции: главната е дворецът Кенсингтън, както и имението Анмър Хол в Норфолк. Не всички обаче знаят, че херцозите имат на разположение друга резиденция, която предпочитат да не рекламират. Това е имението Балморал, разположено близо до Биркхал. Това е резиденцията на принц Чарлз и съпругата му Камила, в която те са били изолирани, когато Чарлз е бил болен от коронавирус.

Наскоро репортери успяха да разберат някои подробности за тайните недвижими имоти на Кейт и Уилям. Вилата Там-на-Гар е дарена на принц Уилям от неговата прабаба, кралица майка Елизабет, малко преди смъртта й през 2002 г. Известно е, че Уилям и Кейт са посещавали просторната и уютна къща с три спални, докато са учили в университета в Сейнт Андрюс. В разговор с Hello! приятели на двойката съобщиха, че именно в тази вила Кейт и Уилям са преживели най-приятните моменти от връзката си. Херцозите посещават тайната резиденция дори след раждането на трите си деца. Те останаха в имението с тях през 2019 г. по време на летните им почивки в Шотландия.

Вилата е толкова скрита от любопитни очи, че пресата никога не е публикувала нейна снимка отвън и отвътре. Като цяло кралското имение Балморал, в което се намира вилата на Кейт и Уилям, заема огромна площ с множество сгради. Сред тях е замъкът, където кралица Елизабет II и принц Филип прекарват годишните си ваканции. В имението има и няколко вили, които се използват за отдаване под наем, когато кралското семейство отсъства от резиденцията, пише БГНЕС.

Иначе Кейт Мидълтън и принц Уилям и техните деца прекараха цялата пандемия в селското си имение Анмър Хол в Норфолк. Къщата от 18-ти век е дарена от кралицата на двойката за сватбата им през 2011 година. По време на самоизолацията съпрузите се забавляваха в резиденцията с децата си, готвиха си, грижеха се за градините и чрез видеовръзка директно от хола на къщата многократно участваха в различни официални срещи. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК