Ванеса Брайънт: Още в началото знаех, че Коби е мъжът за мен

Тя си татуира имената на покойния си съпруг и дъщеря

03.12.2020 | 11:50 Редактор: Искра Ангелова
Ванеса Брайънт: Още в началото знаех, че Коби е мъжът за мен

Ванеса Брайънт е знаела още в началото, че Коби е мъжът за нея.

Вдовицата на легендарния баскетболист отпразнува 21 години от първата среща на двойката. Ванеса използва социалните мрежи, за да изрази любовта си към починалата звезда. Тя публикува снимка от Дисниленд, на която прегръща Коби. "Любов от пръв поглед", написа Ванеса, като постави и датата на срещата. Тя среща Брайънт на 27 ноември 1999 година.

Двойката се жени през 2001 година и има четири дъщери – Наталия, Джиана, Бианка и Капри. Баскетболистът на "Лос Анджелис Лейкърс" и 13-годишната Джиана загинаха в катастрофа с хеликоптер заедно с още седем души. Трагичният инцидент се случи през януари тази година. Миналата година Коби си спомни за деня, в който е срещнал своя "най-добър приятел". Тогава баскетболистът публикува снимка от миналото, за да отпразнува годишнината.

"На 28 ноември преди 20 години аз срещнах най-добрия си приятел, моята кралица. Реших да я заведа в Дисниленд, за да отпразнуваме повода. Обичам те", написа спортистът. 

Откакто Коби и Джиана починаха, Ванеса постоянно почита паметта им. Миналия месец тя си татуира имената им на крака си, като към тях прибави своето собствено и тези на останалите им три дъщери.

Четете цялата статия в www.tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК