Предизвикателствата на имотния пазар у нас в онлайн дискусията на Imoti.net

Дигиталното събитие ще се проведе на 7 декември, от 14:15 часа и ще се излъчи на Imoti.net

01.12.2020 | 10:08 Редактор: Радостина Димитрова
Предизвикателствата на имотния пазар у нас в онлайн дискусията на Imoti.net

Как се отрази пандемията на имотния пазар в София и страната? Отговор на този и още интересни въпроси ще даде онлайн дискусията на водещия сайт за имоти Imoti.net, която ще се проведе на 7 декември, от 14:15 часа и ще се излъчи на живо на сайта на медията.

Експерти от различни сфери ще анализират пред какви предизвикателства Ковид-19 изправи имотния пазар в столицата и страната. Румяна Александрова от "Сандер Корект РА" и Антон Андонов от "ЕРА недвижими имоти" ще дадат актуални данни за състоянието на сектора в София и страната през изминалите 11 месеца. Даниела Иванова, началник отдел "Ключови партньорства и пейрол бизнес", Пощенска банка ще говори за сделките с имоти и възможностите за финансиране. Новото строителство в София и страната ще коментира Георги Шопов, председател на Национална асоциация на строителните предприемачи.

Модератор на онлайн дискусията на тема "Предизвикателствата на Ковид-19 пред пазара на недвижими имоти в София и страна" ще бъде мениджърът на Imoti.net Снежана Стойчева.

Серията онлайн дискусии са част от мисията на "Годишните награди на Imoti.net", която насърчава добрите практики в сектора. Това е единственият форум, на който се оценяват постиженията, коректността и добрата репутация на компании и експерти в сектор недвижими имоти. 

Онлайн дискусиите на Imoti.net се провеждат с генералното партньорство на Пощенска банка, основен партньор е Национална асоциация на строителните предприемачи и с подкрепата на ЗАД "Армеец".

Медийни партньори на онлайн дискусиите на Imoti.net са Investor.bg, Money.bg, "Мениджър" и "Градът Медиа Груп".

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК