Принц Хари и принцеса Юджини пазели тайна от кралица Елизабет II

Странна тенденция се е появила в кралското семейство

28.11.2020 | 18:08 Редактор: Искра Ангелова
Принц Хари и принцеса Юджини пазели тайна от кралица Елизабет II

Странна тенденция се е появила в кралското семейство и тя е свързана с херцога на Съсекс. Запознати от британските таблоиди заявиха, че принц Хари е скрил важни новини от Елизабет II, като любезно се е съгласил да даде резиденцията си в Лондон на братовчедка си Юджини. Принцесата, подготвяйки се за раждането на първото си дете, отдавна оглеждала Фрогмор Хаус и наскоро се установила там със съпруга си Джак Бруксбанк. Кралицата обаче разбрала за това след нанасянето им.

Джак Бруксбанк и принцеса Юджини

"Първоначално по-възрастните кралски особи бяха учудени от идеята на Хари и Меган да позволят на Юджини и Джак да се преместят в дома им", каза източник на The Sun. "Очевидно на кралицата е казано за това, след като двойките започнали да коментират своите планове. Но на Хари, Меган, Юджини и Джак беше лесно да се споразумеят за всичко. Между тях има прекрасна връзка", допълни той.

Останалите в къщата вещи от херцозите на Съсекс бяха изпратени в Калифорния, където двойката се настани в луксозно имение в Монтесито. Отбелязва се, че домът е бил "почистен" късно през нощта, за да не знае никой за случващото се.

"Изпразването на къщата и предаването на ключовете е ясен знак, че Хари и Меган вече не планират да се върнат. Изглежда, че те се опитват да отрежат всички връзки, защото искат да останат в Щатите завинаги", добави източникът.

Четете цялата статия в www.tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК