Българин предложи брак на любимата с 3D светлинна инсталация в Берлин

Марин прави и невъзможното, за да я изненада в кратък срок

27.09.2020 | 16:45 Редактор: Юлия Христова

Любов под феерия от светлини. 3D светлинна инсталация на фасадата на едно от най-романтичните места в света - дворецът Шарлотенбург в Берлин е начинът, по който един влюбен мъж предлага брак на своята половинка.

Впечатляващи инсталации, обливащи фасадите на емблематични сгради в светлинно шоу - Марин Петков е човекът, който стои зад реализирането на едни от най-мащабните проекти в Западна Европа и Близкия изток. Преди дни участва на известния фестивал на светлините в Берлин, където със своя екип преобразява 86 сгради с пищно светлинно шоу. Една от инсталациите обаче ще остане завинаги в спомените му. Мартин предлага брак на своята любима Ангелина чрез арт инсталация на фасадата на двореца Шарлотенбург.

За да види за пореден път блясъка в очите на своята любима, Марин прави и невъзможното, за да я изненада в кратък срок. 

А най-голямото предизвикателство е да направи за две нощи светлинната инсталация с предложението. То се случва във вътрешния двор на двореца Шарлотенбург, където достъпът е забранен.

Марин владее до съвършенство светлината и разказва, че това е най-добрият начин, по който може да се изрази. 

Сега той мечтае да направи арт инсталация върху Тадж Махал. И с радост би организирал и романтична изненада на свой клиент, защото няма нищо по-хубаво от това да видиш светлина в очите на любим човек. 

Вижте повече в репортажа на Теодора Георгиева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК