Шарън Озбърн се забърка в скандал заради мнението ѝ за пълните жени

Тя коментира отслабването на Адел

30.05.2020 | 19:55 Редактор: Искра Ангелова
Шарън Озбърн се забърка в скандал заради мнението ѝ за пълните жени

Шарън Озбърн се забърка в голям скандал заради мнението си относно известното отслабване на Адел и за пълните жени в обществото. Ако сте били затворени в пещера през последните няколко месеца, ще ви разкажем набързо за какво става въпрос. 

На 5 май Адел сподели снимка в Instagram, с която благодари на феновете и приятелите си за пожеланията за рождения ѝ ден. 

Тя също така изрази възхищението си от работата на медицинските работници, които всеки ден се борят с пандемията от коронавируса. Посланието обаче не хвана така окото, както новата визия на изпълнителката. 

Вниманието, което интернет отдели на промяната на Адел показа, че все още поставяме на пиедестал слаботелесните жени и караме хората с наднормено тегло да се чувстват зле.

И докато някои се опитват да потушат този пожар, Шарън Озбърн реши да налее още бензин в огъня. По време на виртуално обсъждане на визията на Адел, случило се в предаването The Talk, съпругата на Ози Озбърн, която е една от водещите в шоуто, сподели, че смята жените с наднормено тегло за лъжкини. 

"Когато някоя пълна жена каже, че се чувства добре в тялото си, аз не ѝ вярвам".

Вижте цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК