Кралската диета на Кейт Мидълтън: смути, суши и леща с къри

Жената до принц Уилям харесва да похапва и овесени ядки

23.05.2020 | 07:30 Редактор: Искра Ангелова
Кралската диета на Кейт Мидълтън: смути, суши и леща с къри

Кейт Мидълтън е част от британското кралско семейство. Като съпруга на принц Уилям, тя разполага с няколко детегледачки, готвачи и стилисти, които се грижат за това нищо да не ѝ липсва и има достатъчно време, за да изпълнява своите задължения. 

Може би много от вас си мислят, че тя не прави нищо у дома, но през годините е доказала, че се грижи отлично за него и без помощници. 

Херцогинята на Кеймбридж неведнъж е споделяла, че обича да готви и често прави любимите десерти на децата си. Понякога приготвя обяд или вечеря за цялото семейство. 

Но всички знаем, че Мидълтън води здравословен начин на живот и винаги изглежда в прекрасна форма. Това се дължи до някаква степен на нейния хранителен режим, който спазва в двореца Кенсингтън.

Какво включва менюто на херцогинята на Кеймбридж? 

Закуска

Подобно на Меган Маркъл, Кейт обожава да пие смути за закуска. Според информация на 'Mail Online", херцогинята харесва комбинацията между зеле, спирулина (вид водорасли), матча (листа от зелен чай), спанак, листа от кориандър и боровинки заедно за здравословна сутрешна напитка. Освен този здравословен старт за деня, жената до принц Уилям харесва да похапва овесени ядки, с които насърчава храносмилането. 

Обяд 

Много британски медии пишат, че Кейт е вегетарианка, но тя похапва месо, просто не обича то да присъства в менюто ѝ за обяд. По време на обиколката ѝ с принц Уилям в Индия, тя предпочита да яде зеленчукови кюфтета и леща от къри. 

Едно от любимите неща на херцогинята за обяд е сушито. След като посещава известния ресторант "Japan House London", тя научава много за рулцата, в които има сурова риба.

Вижте цялата диета в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК