Били Айлиш няма проблем с изолацията - обича самотата

Тя осинови две кученца питбул, Мис Марди и Джим, за да й правят компания

07.04.2020 | 23:20 Редактор: Юлия Христова
Били Айлиш няма проблем с изолацията - обича самотата

18-годишната певица Били Айлиш няма никакъв проблем да спазва мерките за социално дистанциране, за да помогне за забавянето на разпространението на коронавируса, тъй като е много щастлива да стои у дома си с родителите си Маги Беърд и Патрик О’Конъл и защото обича да остава сама, пише БГНЕС.

Тя каза в подкаста "Telekom Electronic Beats“: "Наистина се радвам да бъда сама. Имам чувството, че всички са в интернет по цял ден с приятелите си. Обичам приятелите си, нямам търпение да ги видя, много ми липсват, но в същото време така ми е добре. Добре ми е да съм сама – харесва ми да бъда сама.”

Но "интровертната и обичаща самотата“ звезда осинови две кученца питбул, Мис Марди и Джим, за да ѝ правят компания и заради тях тя е много заета.
Били се шегува: ”Това е работа на пълен работен ден. Има такова погрешно схващане за тази порода. Те са сладки, гушкат се”.

"Щом отново можем да се виждаме с хората и да излизаме, ще бъдем толкова щастливи и благодарни. След около три дни обаче всички ще го приемем за даденост. Това са хората. Това е начинът, по който хората са създадени. Осъзнаваш колко ти липсва нещо, щом го нямаш. Никога не мислиш за него, когато го имаш”, каза още тя. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК