Принц Хари чувствал вина, че изоставил семейството си по време на епидемията

Той и Меган Маркъл вече се преместиха в Лос Анджелис

04.04.2020 | 20:51 Редактор: Ивет Арабова
Принц Хари чувствал вина, че изоставил семейството си по време на епидемията

Принц Хари бил развълнуван, че с Меган Маркъл са се преместили в Лос Анджелис, но в същото време се чувствал виновен, че изоставил кралското семейство, точно когато има пандемия от коронавирус. Скоро стана ясно, че бащата на Хари и Уилям, принц Чарлз е диагностициран с Ковид-19, но симптомите му били леки и той вече е добре.

След като обявиха, че напускат кралското семейство през януари, Хари и съпругата му Меган Маркъл отидоха да живеят в Канада. Но сега те решили да се преместят в Лос Анджелис, защото там имат повече възможности за работа, а и майката на Меган е там, информира Teenproblem.net.

"Те са позитивни за бъдещето си. Вълнуващо е за тях да отбележат края на преходния период и началото на нова глава в живота им", казва източник на "People". Но в момента Хари се чувствал зле, че оставил семейството си и напуснал Англия, докато има пандемия от коронавирус. 

"Въпреки техните върхове и падения, да чуе, че баща му е болен с болест, която е възможно да застраши живота, е като сигнал за трегова за Хари. И той е завладян от чувство на вина, че не е близо до дома си, докато всичко това се случва", твърди източник на "Us Weekly".

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК