Бен Афлек: Най-много съжалявам за развода си

Актьорът водеше битка с алкохолна зависимост

21.02.2020 | 23:00 Редактор: Ивет Арабова
Бен Афлек: Най-много съжалявам за развода си

Бен Афлек сподели, че съжалява за развода си с актрисата Дженифър Гарнър. Двамата се разделиха през юни 2015 г. и официално се разведоха през октомври 2018 г. Те имат 3 деца.

Актьорът каза, че раздялата е дошла в труден за него период и сега той съжалява за нея. "Нещото, за което най-много съжалявам в живота ми, е разводът", призна той пред "The New York Times".

Когато Дженифър и Бен се разделиха, той водеше битка с алкохолната си зависимост. Актьорът започнал да пие много, още когато двамата били женени и това задълбочило проблемите им, предава Teenproblem.net.

"Срамът е наистина токсичен. Няма нищо позитивно, което да идва от него... Пиех сравнително нормални количества дълго време. Но после започнах да пия все повече и повече, когато бракът ми се разпадаше. Това беше през 2015 г. - 2016 г. Моето пиене, разбира се, създаде още повече семейни проблеми", разказа Афлек. 

Той призна, че съжалява за своите грешки, но гледа да не се фокусира толкова върху тях и така да се наказва. "Трябва да се съвземеш, да се научиш от тях и да опиташ да продължиш напред", съветва звездата.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК