Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Лидер на дервишите пристига у нас за откриването на център за себепознание

На откриването ще бъде представена и премиерата филма "За смисъла на астрологията"

20.01.2020 | 21:50 Редактор: Искра Ангелова

Център за себепознание ще бъде бъде открит на 1 ноември тази година. На откриването ще бъде представена и премиерата на филма "За смисъла на астрологията". Режисьор на филма е Стилиян Иванов.

"Още от древността стремежът на човек към цивилизованост и неговото осъзнаване тръгва от въпроса "Кой съм аз?" и "Защо съм на този свят?", сподели Милена Павлова от Центъра по себепознание в предаването "Денят ON AIR".

Според нея всичко е свързано с духовния и недивимия свят. "Неслучайно преди повече от 12 хиляди години хората са създавали средища на организиран живот, на които са търсили отговори на тези въпроси", посочи тя.

"В днешно време в ерата на водолея, в която се намираме като етап от развитието на човечеството, е изключително важно да се търси отговор на този въпрос", допълни тя в ефира на Bulgaria ON AIR.

Милена Павлова е имала лична среща с лидера на дервишите - Есин Челеби (наследничка на Руми Мевляна). Челеби ще гостува в център "Орфей", а Павлова обещава това да бъде изключителна среща за феновете.  

"Хората имат нужда да разговорят, да съпреживяват, да усещат енергията на духовните учители. Огледалото е самият живот, живеейки и преживявайки живота, сблъсквайки се със ситуации и хора, ние всъщност се огледаждаме, виждаме докъде сме", допълни тя.

Вижте целия разговор във видеото

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК