Премиерният за България сезон 2 на "Проект "Синя книга" - от 22 октомври по Bulgaria ON AIR

20.10.2021 | 13:10
Премиерният за България сезон 2 на

Вълнуващата драматична поредица от свръхсекретни разследвания на специалните части на САЩ „Проект „Синя книга“ се завръща по Bulgaria ON AIR за нов, още по-впечатляващ и обгърнат в мистерия премиерен за България втори сезон. От 22 октомври, точно в 20:30 часад-р Алън Хайнек и неговият партньор в изпълнението на поверените им свръхсекретни мисии - капитан Майкъл Куин, ще потопят зрителите в дълбоките бездни на едни от най-известните мистериозни случаи, свързани с неидентифицирани летящи обекти.

Базиран върху реален свръхсекретен проект на Военновъздушните сили на САЩ, при който командосите разследват НЛО и свързаните с тях феномени, вторият сезон на хитовия сериал „Проект „Синя книга“, който ще се излъчва всяка делнична вечер в ефира на Bulgaria ON AIR, представя впечатляващи случаи от действителната синя книга на проекта. Всеки епизод в сериала разгръща нова мистериозна загадка, която съчетава в себе си действителни исторически събития и конспиративни теории. Един от тях е случаят „Розуел” от малко градче, разположено в американския щат Ню Мексико, който и днес продължава да е обект на множество конспиративни теории. 

Най-разпространената версия за мистериозното събитие е, че през лятото на далечната 1947г. след голяма гръмотевична буря местен фермер открива мистериозни останки в своята ферма, за които се смята, че може би са останки от разбит летящ диск. Не малко са и теориите, свързани с идентичността на екипажа, най-често описвани като човекоподобни създания, идващи от друга планета. Друг от тях е Зона 51 - една от най-тайнствените и мистериозни територии в САЩ, за която се говори, че е магнит за паранормални събития, свързани с неидентифицирани летящи обекти и земя на чужди цивилизации.

Не пропускайте премиерния за България втори сезон на драматичната поредица „Проект „Синя книга“ – от 22 октомври, в 20:30 часа, всяка делнична вечер, по Bulgaria ON AIR.