Как и кога благодарим в Световния ден на думата "Благодаря"

Още интересни теми в предаването ДНЕС с Константина Живова

11.01.2017 | 14:35 Редактор: Тодор Петров
Как и кога благодарим в Световния ден на думата

Днес, 11 януари, отбелязваме Световния ден на думата  "Благодаря". На този ден можем да изразим благодарността си към семейство, приятели, колеги и всеки, който ни е направил нещо добро. 

Психолозите смятат, че думите на благодарност са "словесни ласки", които могат душевно да стоплят и успокояват хората. Важното е думите на благодарност да се изричат от сърце. 
На нашия ефирен телефон 02 81 28 999 вие също можехте да се обадите и да споделите на кого искате да благодарите – на близък човек, съсед, приятел, лекар или някой друг добър човек.

Благодарим на българските политици за положението, до което ни докараха, бяха най-честите благодарности на зретелите днес.

Eксперти казват, че зимата е сезонът на лазерната епилация. Но какво не знаем за нея и от какво трябва да се пазим? Това са въпроси, които сигурно много хора си задават и затова се опитахме да бъдем полезни по темата. 

При медицинския козметик Станислава Събева бе колегата Валерия Цветанова. 

В големите студове продължихме темата за чая и билките, които могат да ни бъдат полезни за укрепване силите на организма. В едно ароматно място, където ухае на много билки и лековити растения бе колегата ни Борислав Петров.

Чай от лайка е препоръчителен за консумация всеки ден, стана ясно от неговото включване.

В следващите минути продължихме темата за днешния световен ден на думата "благодаря". За какво и на кого да благодарим - коментирахме с журналиста и писател Добромир Банев. 

"Благодарете дори мислено, но го направете от сърце", сподели Добромир Банев пред Константина Живова.