Популярни лица поздравиха Константина Живова за рождения й ден

Още интересни теми и гости в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

15.11.2016 | 16:42 Редактор: Луиза Божинова
Популярни лица поздравиха Константина Живова за рождения й ден

Как да върнем формата си след раждането бързо и без това да навреди на бебето? Какво се случва с кожата ни по време на бременността и кърменето и как да й върнем свежия вид? Сега ще покажем различни методи за отслабване и стягане на фигурата и кожата на тялото, както и процедури за лице. Казвам здравей на колегата Бойка Делиева и Станислава Събева.

От темите за красотата продължаваме на тема красотата на театралната сцена. Заедно със своя 75-годишен юбилей Красимир Спасов отбелязва 50 години работа на българска сцена. По този повод режисьорът постави на сцената на театър "Българска армия" комедията "Тартюф"  17 и 18 ноември от 19:00 ч. За да разберем повече ще се срещнем с част от актьорския състав заедно с Борислав Петров.

Днес темата в нашата лайфстайл рубрика е насочена към външния вид на българските политици. Спазват ли протоколът за политическа визия, как изглеждат първите дами по света и у нас, за всичко това ще си поговорим с моите гости, коафьорът Слав Анастасов и модния дизайнер Веселка Крачунова.

"Има какво още да се желае от визията на нашата Първа дама. Не беше облечена подходящо. Но не можем да не отбележим, че има добри физически данни", споделиха гостите в студиото.

Екипът на предаването ДНЕС изненадаха водещата Константина Живова по случай нейния рожден ден! Чуйте пожеланията на популярни артисти и приятели към нея.