Детските градини по време на пандемия - продължение

Какво се случва с дистанционното обучение в България

07.04.2020 | 17:02 Редактор: Зара Паталева

Продължаваме нашият разговор с г-жа Пенка Игнатова - Директор Дирекция образование младежки дейности и спорт - гр.Велико Търново. Тя сподели своето мнение по актуални въпроси свързани с образованието по време на пандемия.

По закон от началото на 2020 - 2021 год. ще започне атестирането на директори и учители.Как върви образователния процес, чрез дистанционното обучение, в тази ситуация.Има ли пропуски, проблеми, и всичко което произлиза от създалата се ситуация.

В края на предаването се включва по скйп и д-р Янка Такева, председател на СБУ, за да ни информира за това какво се случва с дистанционното обучение в България към този момент.


1
0 rate up comment rate down comment 0
Тодорова
преди 4 години
Здравейте! Бих искала да споделя с Вас, че в ситуацията на извънредно положение дистационното обучение в 55-то СУ, София се случва по възможно най-добрия начин. Обучението е в реално време от 8.00 до 14.30 и по учебната програма. Всеки час различните преподаватели "влизат" във виртуалната стая на съответния клас. Учителят преподава, задава въпроси и учениците са активни. За повече информация може да посетите https://***.55su.bg Поздрави от приятно изненадан родител Сигнализирай за неуместен коментар