България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

DJ Stani идва в България, за да представи "Safe beside of you"

Популярният българин разказва както за новия си музикален проект, така и за пътя от България до Дания, от бизнеса до музиката

20.07.2017 | 11:16 Редактор: Жанета Нейкова
DJ Stani идва в България, за да представи

Българският продуцент и DJ, популярен с псевдонима Stani, представи в "България сутрин" новия си проект "Safe Beside of you". 

Видеото е заснето в Пловдив, а сюжетът представя историята на двама души, които се търсят и откриват. 

"С времето и опита си съм научил, че когато човек направи добър продукт, навсякъде по света биха го купили и промотирали", каза Stani, който от 7 години живее в Копенхаген, Дания.

Хубаво е българите да знаят, че има човек на друго място, който иска да представя работата и в България, отбеляза известният DJ.

Пред Bulgaria ON AIR той сподели, че е преживял катастрофа преди няколко години, която го е накара да преосмисли живота си.

"Спрях, огледах се, за да разбера какво се случва с живота ми. В такива моменти премисляш всичко и си задаваш въпроса дали наистина си щастлив и тогава решаваш да правиш това, което обичаш", разказа Stani.

Решението да замине за Дания е взел много спонтанно. В България той е имал бизнес, който не е бил особено успешен и негови приятели му предлагат да опита късмета си в скандинавската страна.