България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Искате, но нямате половинка? Ето как да я намерите!

Полезни съвети към жените от експерта по щастие Здравка Атанасова пред Bulgaria ON AIR

28.06.2017 | 10:10 Редактор: Тодор Петров
Искате, но нямате половинка? Ето как да я намерите!

"Всяка жена притежава много силна енергия, просто трябва да я намери. Има много причини една жена да е сама. Най-главното е страхът - да не се нараня, да не се проваля, да не се разочаровам", сподели в "България сутрин" експертът по щастие Здравка Атанасова.

По думите й преди всичко една жена трябва да се грижи за себе си, за да се обича. "Всеки има маратонки и може да тича, всеки има червило и може да си оправи косата. Когато започвам да се грижа за себе си, веднага се вдига увереността и самочувствието", каза още тя.

Гостът на Bulgaria ON AIR подчерта, че най-добрият начин жените да вдигнат самочувствието си е да си повтарят, че са красиви. Здравка Атанасова посочи, че мъжете не харесват неуверените дами, защото самите те не се харесват. 

"Жената трябва да чувства любов сама за себе си. Не трябва да се чувства щастлива само заради мъжа", отбеляза още тя и посъветва дамите да избягват тъмните цветове на дрехите през лятото..

Здравка Атанасова препоръча на жените, които нямат половинка, да отидат на море със женска компания и да комуникират с поне петима мъже на ден. 

"Мъжете искат една жена да ги обича, да ги разбира, да им дава спокойствие. Искат добронамерена жена, която да е винаги усмихната и щастлива. Имат нужда от положителната женска енергия, тогава са готови да ни дадат всичко. Много е важно една жена да бъде себе си", сподели още гостът на Константина Живова.