България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Първите дами в Брюксел. Засенчиха ли съпрузите си?

Соня Колтуклиева и Юлиана Дончева останали впечатлени от външния вид на Десислава Радева

29.05.2017 | 10:07 Редактор: Жанета Нейкова
Първите дами в Брюксел. Засенчиха ли съпрузите си?

Засенчиха ли първите дами съпрузите си на срещата на върха на НАТО в Брюксел? Гостите в студиото на "България сутрин" коментираха как първата българска съпруга Десислава Радева представи страната ни, редом до другите първи дами на световните лидери.

Тема на дискусията бяха и снимките от срещата, в които президентът Доналд Тръмп показва жажда за лидерство като изблъсква премиера на Черна горакакто и съпругът сред първите дами - Готие Дестене. 

Журналистът Соня Колтуклиева смята, че госпожа Радева се е представила отлично и е забелязала промяна във външния вид й на след вечерта на президентските избори.

"При Десислава Радева избухна някаква невероятна промяна и това се случва с интелигентните хора, когато те стават адекватни на ситуацията", твърди журналистът.

Много е важно как нашите политици представят страната ни навън, категорична бе Юлиана Дончева в Bulgaria ON AIR, и продължи:

"Най-малкият детайл може да отнесе критики на събитията и това, което се прави в действителност, да остане в сянка", заключи бизнес дамата.