България сутрин

Водещи: Лора Инджова, Симеон Белев и Константина Живова. От 06,30 до 10,30

Водещи:
Лора Инджова, Симеон Белев, Константина Живова

Изпълнителен продуцент:
Катерина Илиева

Продуценти:
Деница Нейчева, Иво Тодоров

Редактори:
Тома Лазаров, Ели Кoюмджиева, Валерия Цветанова

Необходимо е засилване на въоръжените ни сили, смята Красимир Богданов

Би било безразсъдно правителството ни да се отнесе несериозно към случващото се в Турция, посочи той пред Bulgaria ON AIR
Публикувана: От:

"Заплахата не е преувеличена и твърдението, че се заиграваме със страховете на хората е безпочвено", настоя Красимир Богданов от Обединените патриоти в студиото на "България сутрин".

Той бе категоричен, че обстановката в Турция е наистина взривоопасна не само в резултат на проведения референдум, а в резултат на цялостната политика на управлението на Реджеп Ердоган през последното десетилетие, която отдалечи страната от демокрацията.

"Би било изключително безразсъдно, ако българското правителство не се отнася сериозно към случващото се в южната ни съседка", заяви Красимир Богданов пред Bulgaria ON AIR.

Той допълни, че като част от управленската коалиция Обединените патриоти няма да допуснат намесата на външни сили във вътрешните работи на България и преминаването на бежанци и нелегални емигранти на българска територия.

Според него един от най-важните приоритети на страната ни е засилване на въоръжените сили и въвеждането на закон за доброволно постъпване в армията.

 

Коментари ( 0 )