България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Заедно в един ритъм

БФС и певицата Веси Бонева надъхват феновете преди мача с Холандия

22.03.2017 | 09:58 Редактор: Тодор Петров
Заедно в един ритъм

В събота предстои световната футболна квалификация България - Холандия, а певицата Веси Бонева и Българският футболен съюз опитват да надъхан феновете със специален клип, посветен на националния ни отбор.

Видеото е заснето в рамките на два дни с трима от националите ни, а място в него намират и някои от най-запомнящите се моменти от мачовете на трикольорите.

"Става въпрос за обединяването на нацията. Идеята е сърцата на феновете на стадиона да бият в един ритъм. Имаме доста идеи в това отношение и как да продължим сътрудничеството си с Веси", обясни в "България сутрин" Боряна Стойчева от БФС.

 
"Подкрепям всяко нещо, което е свързано с нашата родина и националите ни. За мен е чест, че песента ще прозвучи по време на мачовете. Някой ден можем да се завърнем по невероятен начин на световния футболен терен", сподели певицата Веси Бонева пред Bulgaria ON AIR.

Според нея миналото е вдигнало толкова много летвата, че сега е трудно да достигнем тези върхове. Веси Бонева отправи послание към феновете, че като нация имаме нужда от спортния дух и подкрепата не трябва да изчезва. 

Боряна Стойчева вярва, че националният селекционер Петър Хубчев ще се справи с предизвикателството и прогнозира победа с 2:1 в предстоящия мач.

"Трябва ни и късмет, а той идва със силен дух, идващ от хората, които подкрепят отбора", каза още Веси Бонева.