България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Какво не знаете за Милена Фучеджиева, Константина Живова и Ирина Белчева?

Вижте другите лица на водещите на Bulgaria ON AIR

28.10.2016 | 10:03 Редактор: Ирина Георгиева
Какво не знаете за Милена Фучеджиева, Константина Живова и Ирина Белчева?

По случай рождения ден на Bulgaria ON AIR показваме другите лица на водещите - техните интереси извън професията, хобита, лични моменти и всичко, което ги превръща в хората, на които се доверявате, когато избирате Bulgaria ON AIR.

В предаването "България сутрин" гостуваха водещите на "Провокативно" Милена Фучеджиева и на "ДНЕС" Константина Живова. Извън екран и двете са писателки и имат издадени романи.

"Писането не ми помага да съм пред екрана. Помага ми какво да представя, но в самата работа не е това, което помага. Ако бях актриса много повече щеше да ми помогне", пошегува се Фучеджиева.

Тя сподели, че писането й помага, за да достигане до публиката - "защото знам какво вълнува хората и си търся подобни теми".

Константина Живова се съгласи с колежката си: "Писането е един друг начин да изразиш себе си, но когато излезеш на екран е друго. Въпреки това е хубаво, защото изграждаш своята аудитория и последователи, които да четат, как аз го правя и с моя блок. Така че помага, но до такава степен да събереш хора, които да харесват това, което правиш."

Милена Фучеджиева сподели още, че първоначалната й идея за предаването е да бъде женски "провокативно", но в крайна сметка е решила да бъде въобще "провокативно". За нея провокацията е да накара хората да мислят. Докато Константина Живова сподели, че с предаването "ДНЕС" се стараят да усмихнат зрителя и освен да показват полезни теми - да засягат и социални. 

В ефир се включи и водещата на "ДНЕС в събота" и "ДНЕС в неделя" Ирина Белчева. Тя честити петия рожден на Bulgaria ON AIR и сподели първите си моменти като част от екипа.

"Спомням си първия си ефир. Бях ужасно притеснена, гледах със страх аутокю-то и наистина се колебаех дали ще се справя. Тогава обаче дойде програмният директор на телевизията Николина Димитрова и ми каза: "Забавлявай се, когато и на теб ти е скучно, и на зрителя ще му доскучае. Бъди себе си, бъди дръзка, бъди смела и всичко ще се случи." Благодарение на този съвет и на подкрепата на всички колеги успях да стъпя сигурно на медийния път и открих, че това наистина е работата, която ме осмисля. Това е единствената медия, която дава възможност на млади и на неутвърдени лица да заслужат любовта на зрителите", разказа Белчева.