България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Комедиант: Кандидат-президентите да покажат вътрешния си живот!

Хората в България са раздвоени между Хилари Клинтън и Доналд Тръмп, пошегува се Боги Бейков в "България сутрин"

26.10.2016 | 10:32 Редактор: Ирина Георгиева
Комедиант: Кандидат-президентите да покажат вътрешния си живот!

"Много е интересно кандидат-президентите да покажат в какво състояние са стаите им и вътрешния им живот преди да управляват нашия". Това заяви комедиантът Боги Бейков в предаването "България сутрин".

Хората в България са раздвоени между Хилари Клинтън и Доналд Тръмп, пошегува се Бейков. По думите му - имаме си "мама Цецка - това е нашето Хилари, но с по-грозна прическа, с по-грозно лице".

Бейков обяви шеговито, че ще гласува за Митьо Пищова по две причини - първата е, че съм от Търново и "като търновец искам да го махна от Търново независимо дали с президентските избори да го пратим в София".

Оценявам ген. Румен Радев много, защото той е бившият шеф на ВВС - като един пилот е изключително квалифициран да бъде президент на парада на Гергьовден и изключително неквалифициран през останалото време, оцени Бейков.

Красимир Каракачанов - за него е важно хората да го разграничат от неговия анимационен образ, от Флинстоун и Барни, коментира комедианта. Според него всички са вътрешно за Трайчо Трайков, но няма да гласуват за него.

По повод предизборния клип на Татяна Дончева, в който дава решение на казуса как да бъдат пренесени в една лодка вълк, овца и купа сено, Бейов прави асоциацията, че "ако България е Титаник и когато всички се давим, тя ще бъде на спасителната лодка и ще ни се смее".

По думите му таргета на Орешарски са всички хора, родени след 2014 г. 
 
"Освен това мисля, че е като човек, който се чуди и ако го изберем, и си подаде оставката - дали ще може да "кешаутне" и това също е за него важно", добави той.