България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Астрологията потвърди социологията: Цачева и Радев са фаворити на изборите

Ивайло Калфин и Пламен Орешарски също са в силни позиции, посочи Даниела Евстатиева пред Bulgaria ON AIR

26.10.2016 | 07:44 Редактор: Тодор Петров
Астрологията потвърди социологията: Цачева и Радев са фаворити на изборите

Астрологът Даниела Евстатиева потвърди прогнозите на социолозите и даде най-голям шанс на предстоящите президентски избори на кандидатите на ГЕРБ и БСП - Цецка Цачева и ген. Румен Радев.

Според госта на "България сутрин" Цачева, която е родена на 24 май, кореспондира интересно с Румен Радев (18 юни). 

"Те са на една и съща зодиакална територия - много сериозна конкуренция са, но не са на голямо отстояние и нямат голям размах на идеите си. Двамата имат много силни позиции", каза астрологът и прибави към тях кандидата на АБВ Ивайло Калфин, роден на 30 май. 

"Тези трима кандидати ще се ползват с най-голяма популярност сред хората", настоя гостът на Bulgaria ON AIR.

По думите на Даниела Евстатиева датата 6 ноември е доста особена, защото иска хората да се развличат и да спортуват, както и да имат мнение и да взимат решения. 

"6 ноември показва скрита вътрешна енергия. Този ден не толерира нищо, което не е организирано и не е ясно като послание. Характеристиката на деня изисква кандидатите да бъдат представители на водните и земните знаци. Рождените дати на кандидатите са между граничниците, те са между знаците", разясни астрологът.

Според звездите на изборите има интересни представители на знака овен - Красимир Каракачанов (29 март) и Трайчо Трайков (19 април). Астрологът предвиди, че на двамата няма да им е лесно, но подчерта, че усилията им са много концентрирани.

"Може да има изненада. Позициите на Пламен Орешарски най-плътно навлизат в характеристиката на деня. Той е риби и отново е на гранична позиция. Имаме интересна позиция на Татяна Дончева, която е водолей. Веселин Марешки е овен и позицията на Юпитер е много силна към него", каза още Даниела Евстатиева.