България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Семейният Фестивал Усмихни се "Карин дом" започва днес

Фестивалът е нещо направено с голяма любов, с огромна концентрация върху семейството, заяви Юлия Раданова

23.09.2016 | 11:03 Редактор: Ирина Георгиева
Семейният Фестивал Усмихни се

Семейният Фестивал Усмихни се "Карин дом" ще се проведе на 23, 24  и 25 септември от 10:00 часа до 22:00 часа, в слънчевия двор на Карин дом във Варна. Това коментира Юлия Раданова в България сутрин.

"Приканваме всички варненци, както и хора от цялата страна, да го посетят. Фестивалът е нещо направено с голяма любов, с огромна концентрация върху семейството. По време на фестивала е направен фермерски базар, направен е занаятчийски пазар. Редица неща, които ще накарат самите семейства, които го посещават, да се чувстват добре. Подготвили сме за най-малките редица забавления", коментира Раданова.

Ще има концерт, който ще започне в събота в 19 часа, добави тя. На него ще участват Тутурутка, PIF, Графа, Мария Илиева, които се включват в благородната кауза.

Юлия Раданова обясни за зрителите на Bulgaria ON AIR, че Фондация "Карин дом" е обучителен център за деца със специални нужди. 

"Под деца със специални нужди тук се разбират деца, които имат някакво увреждане, забавяне в развитието си. Експертите и специалистите работят с тях на дневна база като дават най-доброто от себе си, за да открият потенциала на тези деца и да им помогнат те да бъдат интегрирани по една много висока степен", обясни още тя.

Чуйте още за семейния фестивал в следващото видео: