България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Анонс за Сутрешния блок на 20 април 2015 г.

Кои са рисковете пред глобалната финансова система, какъв ще е ефектът от евентуален фалит на гръцката банкова система и излизането на страната от Еврозоната и видими ли са ползите от действията на централните банки в подкрепа на пазарите и икономическия

17.04.2015 | 12:55 Редактор: Радослава Димитрова
Анонс за Сутрешния блок на 20 април 2015 г.

Кои са рисковете пред глобалната финансова система, какъв ще е ефектът от евентуален фалит на гръцката банкова система и излизането на страната от Еврозоната и видими ли са ползите от действията на централните банки в подкрепа на пазарите и икономическия растеж?

Нужна ли е промяна в Конституцията, за да заработи правосъдната реформа и ако да - кои са подводните камъни? И още - ще намерят ли управляващите достатъчна подкрепа в Парламента за прокарване на оспорваната мярка?
 
В рамките само на няколко дни втори зам.-председател на ЕК пристига у нас, този път, за да представи европейските политики в облaстта на единния цифров пазар - фатално изостанала ли е България в областта на електронното управление и кои са предизвикателствата пред ИТ бизнеса у нас?
 
По тези и още теми ще разговаряме със събеседниците в Сутрешния блок понеделник. Започнете новата работна седмица с нас!