Каролина Калибацева: Планината ме привлече към бягането

05.07.2015 | 20:55 Редактор: Ваня Симонска
Каролина Калибацева: Планината ме привлече към бягането

Каролина Калибацева не е родена в спортно семейство, но със сигурност е един от най-често спортуващите хора в България. Тя не е професионален спортист, но тренира всекидневно, за да поддържа тялото си младо и стегнато. Кари е изключително дисциплинирана и в същото време много креативна личност. Описва себе си като вдъхновена, инстинктивна и подвижна.

Можете да откриете Кари в планината, в парка или на поредното състезание по бягане. Включва се основно в надпревари в планински и в пресечен терен, но признава, че все пак обича разнообразието и комбинира различни терени. Харесва и маратонското бягане като през март месец пробяга първия за нея класически маратон в Рим за 3:46 часа. Последното състезание, в което се включи тя бе "Обиколката на Витоша", където успя да пробяга цели 66 км от 89км. Тази година бе второ участие за нея в традиционната Обиколка и ни разказва с плам за трасето, за нощното бяган във Витоша и емоциите, които я обземат.

За любовта си към спорта, за планината, за бягането, за нуждата да се спортува - Каролина разказва с много плам пред камерата на "Резултат". Вижте какво сподели тя във видеото.