Орлин Старокин: Претръпнал съм за мачовете с ЦСКА

Новият футболист на Локомотив Сф говори за Резултат

28.02.2015 | 20:27
Орлин Старокин: Претръпнал съм за мачовете с ЦСКА

В неделя, 1 март, е столичното дерби Локомотив София - ЦСКА. Двубоят е от 15:30 часа на стадиона в "Надежда". Очаква се в игра с екипа на Локомотив да се появи Орлин Старокин, който подписа договор с "железничарите" до края на сезона.

Ето част от интервюто на Старокин за предаването Резултат:

Какво е настроението в отбора преди мача с ЦСКА и какви са целите пред отбора?

- Целите на Локомотив са ясни, да играем в първата шестица и аз нямам съмнения, че това ще бъде така. Всичко зависи от нас, футболистите. Трябва да покажем една добра игра и да вземем точките, които са ни необходими. И когато се стигне до това да играем в първата шестица, мисля че Локомотив ще покаже пълния си потенциал.

Ти си юноша на ЦСКА, но вече имаш доста мачове срещу родния си клуб. Има ли все тръпка у теб преди тези срещи?

- Вече съм на 28 години, но винаги има тръпка. Все пак футболът е най-великата игра! Но не мога да кажа, че конкретно срещу ЦСКА имам някаква такава тръпка. Да, по-различна ми е нагласата за този мач, но съм претръпнал отдавна.

Всички очакваха да се върнеш в Левски, но това не се случи. Имаше ли разговор с Георги Иванов, какво се случи?

- Да, ще ви кажа каква е истината. Знаете, че като се върнах от Казахстан, тренирах с отбора на Левски до към 13 декември. Имахме уговорка с Георги Иванов да седнем и говорим, но такава среща не се състоя. Може би причината е, че не съм влизал в сметките на новия треньор Стойчо Стоев. Аз уважавам това. За мен Левски е най-големият клуб в България, даде ми много и съм благодарен за това!

Гледайте цялото интервю с Орлин Старокин, в неделя 1 март, от 11:00 часа в предаването Резултат!