BULGARIA ON AIR - Предаванията

12.09.2011 | 16:07
BULGARIA ON AIR - Предаванията

     Сутрешен блок -Това са три полезни часа в началото на деня oт понеделник до петък. Mного новини от България и света, пазарна информация, идеи за бизнес, актуални коментари и анализи, преглед на българския и чуждестранния печат, с всичко това започва денят в програмата на телевизия BULGARIA ON AIR
  Денят ON AIR - Новини от България и света, пазарна информация, спорт, задълбочени актуални коментари и анализи. Гледайте "Денят On Air” с Веселин Дремджиев от 19.30 часа тази вечер по „BULGARIA ON AIR”.
    Boom&Bust - или за ръста и възхода на икономиката, за инвестициите и финансовия оптимизъм, за спадовете, кризата и рецесията.
Водещите Кузман Илиев и Владимир Сиркаров ще търсят актуалния и локалния фокус на глобалните икономически процеси, всяка неделя на живо от 16:30 до 18:30 часа.
  Брюксел 1 - Как решенията на Брюксел променят всекидневието ни, как експерти, политици и граждани коментират новините от евроинституциите?  Успяваме ли да се възползваме от възможностите на еврофондовете и лесно ли се кандидатства за средства по различните програми? Всичко това в авторското предаване на Милена Милотинова, всяка събота от 18.00 часа в ефира на радио и телевизия „Bulgaria ON AIR”.Участвайте в анкетата на Брюксел 1
  По-добра Европа? Зависи от теб!Кои са най-важните въпроси, които ни вълнуват като европейци? Какви са правата ни на граждани на ЕС? Какви са задълженията ни? С какво е различна 2013 година - Европейската година на гражданите? Защо през 2014 година да гласуваме за Европейски парламент? Тази анкета ще ни помогне да си дадем много по-ясно отговори на въпросите, които всеки от нас си задава. Предаваенто на телевизия България он ер „По-добра Европа? Зависи от теб!” търси вашето мнение.
  Сделка на седмицата – всеки понеделник от 21:00 часа водещи икономисти и анализатори ще коментират най-интересните сделки на фондовите борси, ръста на продажбите на акции и ценни книжа на български и чужди компании.
  Видимо и невидимо - Предаване за макроикономика,  в което с гостите ще развенчаем антипазарните митове и ще се борим с икономическия популизъм, ще разкрием дългосрочните резултати от всяко икономическо действие или политическа програма.  Гледайте ни всяка неделя от 18.30 часа по Bulgaria ON AIR, защото икономиката лично ни засяга.

  Темида - Каква е цената на правосъдието - научете в юридическото предаване на медийна група Bulgaira ON AIR в събота и неделя от 10.30 часа.
  Investbook - предаването за изгодните инвестиции, с авторското присъствие на Таня Кръстева, която развенчава икономически митове, всеки ден от 18:30 часа
  Медиите ON AIR - Почти час ефирно време за журналистите. Тези,които правят новините, не се страхуват да застанат с името си зад заглавието и  имат какво да кажат по горещите теми на седмицата. Чуждестранни кореспонденти, блогъри, ПР-и, преподаватели, студенти, психолози и анализатори - всеки от тях  има своя позиция за това: Как се случва  новината? И какво остава отвъд коментарите… Зрителите имат право на „Честна дума!“ казана от нюзмейкърите.
  Колела - Eдинственото в българския национален ефир предаване за автомобили и моторни спортове. Излъчва се в събота от 19:00 с повторение в неделя от 9:30 и допълнителни повторения през седмицата.
Концепцията на предаването предвижда обективни собствени тестове на нови модели, новини, икономически анализи от автомобилния сектор, интервюта, специални репортажи. В "Колела" ще ви показваме актуални репортажи за моторните спортове, особено за изданията им в България. Освен това ще видите всякакви новости, свързани с автомобилите – нови технологии, аксесоари, дори тематично кино и музика. Предаването е предназначено за широка аудитория – младежи, мъже и жени.
  Авиошоу - поредица за авиация, технологии и личности от индустрията по телевизия Bulgaria ON AIR, в сътрудничество с Bloomberg.
Бизнес за милиарди, който прави разстоянията пренебрежимо малки, а всеки един от нас - гражданин на света. Водещ: Александър Богоявленски, дизайн: Христо Бояджиев, режисьор: Стефан Милов, изп. продуцент: Силвия Грозева. Сезон 1: тенденциите от Авиосалона в Париж 2013. Сезон 2: тенденциите от Авиосалона в Дубай 2013.
  Конструкции - предаване за архитектура, строителство, инфраструктура. Представя предизвикателствата пред модерния строител, нововъведенията в сектора, необходими за да върви обществото напред. Как се финансира новото строителство, кои са пречките и проблемите пред кандидатстването по проекти? Как европейските фондове субсидират инфраструктурното развитие? Новите течения в строителството, зелените и енергоефективни сгради.  всяка събота от 09:30 и неделя от 15:00 часа.
  Светът LIVE - поредица от извънредни коментарни студиа на Bulgaria ON AIR. Водещи са различни журналисти от телевизията, според профила и опита си, които следят и анализират на живо събитията в страната и по света, търсят нови гледни точки на горещите теми на деня. Светът LIVE се свързва с глобални водещи учени, анализатори и медии, за да представи на националната аудитория очертанията на тенденциите и посоките в събитията.
  Дзенга рипорт - Фактите, които никой не ви казва. Тайните планове на корпорациите, защо не бива да се купуват коледни подаръци и струва ли си да инвестирате в имот на Луната – единственото предаване, които ви дава не само отговорите, но и самите въпроси. Всяка събота от 15:00 и 19:15. Повторения в понеделник от 15:30
  Цитат на деня - коментари от студиото на Bloomberg TV по новините от денонощието: технологии, медии, компании, стартъпи, пазари. Мнения на икономисти, финансисти, анализатори, автори, бизнесмени. Мненията на хората по света, създаващи трендовете и правилата на играта. Цитат на деня се излъчва всеки ден по телевизия Bulgaria ON AIR и радио Bulgaria ON AIR.
  Терминал -  До тук и обратно ... как изглежда България в очите на представителите на чуждия бизнес, какви сме, как се развиваме, накъде вървим, според хората, които ни гледат отвън? Екипът на Терминал търси отговора на въпросите на терминалите на летище София.
  Резултат - различното спортно предаване! Тук ще откриете другата страна на спорта, защото спортът е и бизнес. Всяка неделя ще търсим отговорите на въпросите, които никой не задава. Ще ви направим част от най-екстремните изживявания в спорта. Не пропускайте всяка неделя от 11 часа най-резултатното спортно предаване  – Резултат!
  Седмицата в минути - обзорно предаване 
   5 минути книги - Представя премиерни бизнес-издания, както и хитове и класика от областта на икономическата литература
  Бокс Офис – Иновативен формат, който  едновременно вдъхновява, забавлява и информира зрителите. Научете за  успехите на утвърдени личности от сферата на ентъртейнмънт бизнеса - киноиндустрията, модата и музикалния бизнес. Бокс офис се излъчва в дневната програма на телевизията, а премиерата на новите серии - всяка събота от 11.30 часа.
  Hi Tech On Air - високи технологии и иновации, пет минути в света на електрониката 
  Know How - представя непознатата “бизнес страна” на известните личности от развлекателната индустрия.  Сред популярните музиканти, артисти, модели, спортисти често има такива, които са със сериозни позиции в неподозирани от широката публика сфери. Техните бизнес проекти и постижения отразява  Биляна Митева в авторското си предаване.Всяка събота в 10:30 часа. 
  Chart - Всяка събота и неделя от 22.00 часа в ефира на Bulgaria ON AIR Биляна Митева ще представя на зрителите най - мощните компании в света, най-скъпо платените изпълнителни директори и техните корпорации, най-екстремните личности сред бизнесмените, най-високо бюджетните проекти в сферата на архитектурата, класация на така наречените "self made" милиардери и още много други класации по актуални критерии.
  Алтернативите - предаване в което ще търсим различните пътища за по-ефективно развитие на българската икономика, като ще се опитаме да разкрием и покажем богатите възможности пред нея. Гледайте всяка събота от 17:30 часа.