Мтел пуска в продажба LG G6 с впечатляващия 5,7-инчов QHD Plus дисплей

И този уикенд спортните канали на телекома предлагат футболни и тенис емоции

28.04.2017 | 16:25 Редактор: Тодор Петров
Мтел пуска в продажба LG G6 с впечатляващия 5,7-инчов QHD Plus дисплей

Следващата седмица Мтел пуска в продажба смартфона LG G6. Флагманът ще се предлага за 36,99 лева на месец или 749,99 лева в брой с абонаментен план Мтел безкрай 3XL.

Новият LG G6 идва с впечатляващ 5,7-инчов QHD Plus дисплей и е първият смартфон със съотношение на страните на екрана от 18:9. 

В неделя (30) април от 17 часа феновете на футбола ще могат да гледат дербито ЦСКА (Москва) - Спартак (Москва) по Mtel Sport 2. То ще противопостави първия и втория във временното класиране на руската Премиер лига. Футболът ще продължи по Mtel Sport 2 с финала за Купата на Холандия. За престижното отличие ще се спорят АЗ Алкмаар и Витес, а мачът ще се проведе в неделя от 19 часа.

Спортните канали на Мтел ще предложат силни емоции и за любителите на тениса с турнира от серията ATP в Барселона. Полуфиналите ще се играят в събота, а финалът е в неделя от 17 часа по Mtel Sport 1.

Време е за играта на Мтел. Отговаряйте правилно с коментар в страницата на телекома във Facebook и може да спечелите смартфона Huawei P9 Lite. Новият печеливш ще бъде обявен в следващото издание на "Ако сте пропуснали".

Въпросът на Мтел тази седмица е: Какво е съотношението на страните на екрана на LG G6?