Специални издания в нов формат на „Необичайните заподозрени“ през август

Георги Лозанов посреща петима безспорни авторитети в по-различен разговор

04.08.2017 | 11:32 Редактор: Константина Маркова
Специални издания в нов формат на „Необичайните заподозрени“ през август

В най-горещия месец предаването "Необичайните заподозрени" предлага на зрителите на Bulgaria ON AIR по-различен поглед към актуалните теми и въпроси – през призмата на няколко изявени личности, чийто глас не се чува често в телевизионния ефир, но винаги оставя следа и силен отзвук. Специални гости на водещия Георги Лозанов ще бъдат хора, значими както в професията си, така и като публична позиция, но и нещо повече – личности, при които няма разминаване между възгледи и биография.

От 6 август до 3 септември, в пет поредни недели от 19 часа, зрителите на „Необичайните заподозрени“ по Bulgaria ON AIR ще видят ексклузивни разговори-портрети с политолога Иван Кръстев, кинорежисьора и документалиста Иглика Трифонова, журналиста и главен редактор на вестник „Култура“ Копринка Червенкова, скулптора Павел Койчев, както и психиатъра и писател Любомир Канов, който дълги години живее и работи в САЩ.

„Когато в цял свят, да не говорим у нас, бушува криза на авторитетите, съм поканил пет души, които – убеден съм, ще ви върнат доверието в ролята на индивида за общото благо. Във фокуса на предаванията са те, но и тяхното разбиране какво се случва с всички нас“, коментира авторът и водещ на „Необичайните заподозрени“ Георги Лозанов.