Ганиела Ангелова ще води Олимпиадата на бизнес лидерите, организирана от БФБЛ

Водещата на "Опорни хора" от години подкрепя дейността на Българския форум на бизнес лидерите

14.06.2017 | 15:29 Редактор: Константина Маркова
Ганиела Ангелова ще води Олимпиадата на бизнес лидерите, организирана от БФБЛ

Водещата на предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR Ганиела Ангелова ще води Олимпиадата на Български форум на бизнес лидерите (БФБЛ). Спортното събитие ще се проведе на 24 юни в Англо-американското училище в София. На 14-ата олимпиада на БФБЛ ще присъстват знакови спортисти, журналисти, политици и др. Участниците във форума ще прекарат един ден, в който ще премерят сили в различни олимпийски и неолимпийски дисциплини.

Ганиела Ангелова ще води събитието за поредна година. Тя от години следи и подкрепя дейността на на Българския форум на бизнес лидерите.

Водещата има над десетгодишен опит в телевизионната журналистка. Автор е на документални филми, а в портфолиото си има и знакови интервюта със световноизвестни артисти. В "Опорни хора" всяка събота Ганиела Ангелова представя интересни личности със силно влияние върху обществения живот в България. 


1
0 rate up comment rate down comment 0
Nikolay_Vlaesko
преди 6 години
Това е жената с най-приветливата усмивка по нашите екрани ! Красива, умна , фотогенична - винаги ми е приятно да гледам нейните предавания! Сигнализирай за неуместен коментар