Другите лица на водещите: Какво не знаете за Константина Живова

Водещата на предаването „Днес“ гостува в празничната поредица по повод 5 години Bulgaria ON AIR

28.10.2016 | 12:08 Редактор: Константина Маркова
Другите лица на водещите: Какво не знаете за Константина Живова

По случай рождения ден на Bulgaria ON AIR телевизията показва другите лица на водещите - техните интереси извън професията, хобита, лични моменти и всичко, което ги превръща в хората, на които се доверявате, когато избирате Bulgaria ON AIR.

Константина Живова е едно от новите лица на Bulgaria ON AIR, но бързо успя да стане сред най-разпознаваемите водещи, която всеки ден влиза в домовете на зрителите с "Днес". Тя има 10-годишен опит в телевизията. Изминала е целия път в създаването на ТВ съдържание преди да поеме делнично магазинно предаване по Bulgaria ON AIR.

Извън екрана Константина е изявена писателка и блогърка. Това, което зрителите не знаят за нея, е, че първият й роман „Завинаги“ бързо се превърна в бестселър и буквално обиколи света с многобройните си почитатели. А освен, че пише, има опит и като актриса, участвала е в два български сериала - "Под прикритие" и "Секс, лъжи и ТВ – 8 дни в седмицата". 

“Писането е друг начин да изразиш себе си, но когато излезеш на екран е различно. Въпреки това е хубаво, защото изграждаш своята аудитория и последователи”, каза Константина в „България сутрин“.

За да зарадва почитателите си, водещата организира литературно турне в страната, в което известни личности четяха откъси и разказваха свои истории, вдъхновени от романа й. Тя се оказва муза и за читателите на сайта Az-jenata.bg, където редовно води рубриката „Вдъхнови се с Константина Живова“ като всяка седмица споделя по нещо от своя опит.

Освен, че обича да пише, Константина е и страстна кулинарка. Обича да експериментира в кухнята и да изненадва близките си и най-вече малката си дъщеря.

Константина е изключително активна и в онлайн пространството. Поддържа активно видеоблог, в който дава съвети на дамите как да усмихнат и улеснят деня си.

Какво още сподели водещата в "България сутрин" - вижте в цялото предаване тук