Цветанка Крумова взе наградата на зрителския вот за Мениджър на годината 2015г.

27% от аудиторията на bTV в подкрепа на победителя

18.11.2015 | 16:36 Редактор: Ирина Георгиева
Цветанка Крумова взе наградата на зрителския вот за Мениджър на годината 2015г.

На 17.11.2015 г. на тържествена церемония в Софийската опера и балет изпълнителният директор на ЗАД "Армеец", Цветанка Крумова спечели наградата на зрителския вот за "Мениджър на годината 2015" от онлайн гласуването, което традиционно се провежда на сайта на bTV. Тя получи подкрепа от 27% зрителски вот и стана фаворит сред 10-мата финалисти в националното допитване. Наградата и бе връчена от изпълнителния директор на "БиТи Ви Медия груп"– Павел Станчев. 

Всички финалисти в конкурса получиха своите специални грамоти за висши постижения в мениджмънта от също толкова успешни бизнес ръководители и публични личности на сцената на Софийската опера и балет.

Победител в осмото издание на конкурса "Мениджър на годината 2015", организиран от списание Мениджър, стана главният изпълнителен директор на СИБанк – Петър Андронов.

Критериите за оценяване на участниците бяха свързани с финансовите показатели на представляваните от тях компании и добрите управленски качества, по специална методология, разработена от международната консултантска компания "Делойт".