Валери Симеонов: Подкрепата ни за управляващите не е безусловна

Гледната точка за горещите политически и обществени теми на лидера на Патриотите пред Полиграф със Светла Петрова

02.05.2015 | 22:00 Редактор: Кармелита Тонева
Валери Симеонов: Подкрепата ни за управляващите не е безусловна

Полиграф 2 май 2015 г.

Светла Петрова:

Темите, които на 25 април 2015 обсъждахме с гостите на предаването-вицепремиера Ивайло Калфин и председателя на парламентарната комисия по отбрана ген.Михо Михов станаха централни и получиха развитие през тази седмица.

И за стриктното прилагане на трудовото законодателство и най-вече за контрола върху спазването на нормите от Кодекса на труда, за финансовите дефицити във военно-промишления сектор и произтичащото от тях драматично състояние на въоръжените ни сили, и за участието на президентската партия АБВ в управлението  и поискания от нейния нов стар лидер Георги Първанов ремонт на кабинета.

Част от тези въпроси коментираме и днес, 2 май 2015 в „Полиграф” с един от водачите на друга от партиите във властта - Патриотичният фронт-и съпредседател на парламентарната й група Валери Симеонов.

В разговора с него няма как да отминем българската и турската позиция за масовото изтребление на арменците; ревизията на родната енергетика, с която се е захванала специалната парламентарна комисия, оглавявана от г-н Симеонов; протестът срещу /както беше анонсиран във Фейсбук /„циганските своеволия и бездействието на държавата”; съдебната реформа  и необходимостта от конституционни промени за осъществяването й.

Какво мислят в Патриотичния фронт за евентуален ремонт на кабинета и има ли министри за смяна, за изострената конфронтация с ДПС покрай годишнината от масовото изтребление на арменците и съюзяването на ГЕРБ с движението за прокарването на спорни законодателни решения - гледайте в следващото видео: