ЗАД "Армеец" подкрепи кариерното развитие на студентите с участие на панаира "Кариера УНСС 2017"

В застрахователния бизнес се ценят отговорността и инициативността на младите кадри, категоричен е директорът на "Човешки ресурси" в "Армеец" Стойна Божилова

10.05.2017 | 17:26 Редактор: Тодор Петров
ЗАД

Застрахователно дружество „Армеец“ подкрепи кариерното развитие на студентите с участието си на панаира „Кариери УННС 2017“ и полезни съвети към младите, които търсят работа или стаж по специалността си. 

Студентите, които посетиха щанда на „Армеец“, проявиха най-голям интерес към свободните позиции на дружеството в дирекциите „Автомобилно застраховане“ и „Ликвидация и регресии“. 

Директорът на дирекция „Човешки ресурси“ Стойна Божилова им даде ценни съвети как да стъпят на застрахователния пазар и кои качества най-много се ценят у служителите в дружеството. „Дори да нямат професионален опит, при нас студентите лесно могат да натрупат такъв, защото предлагаме стажантски програми. Инициативност, отговорност и отдаденост  към работата са качествата, които могат да помогнат на един студент да се развие в застрахователната сфера. Ако кандидатстващият има опит и се състезава за работна позиция, има определени изисквания, които трябва да покрие, но най-ценни са кадрите, които се отнасят отговорно към работата си“, категорична е Божилова. 

Събитието „Кариера УНСС 2017“ се проведе днес – на 10 май, в сградата на УНСС. То се организира от Студентския съвет и Rabota.bg (част от Investor Media Group) и събра на едно място представители на най-големите компании от бизнеса в България. Целта на проекта е да се създадат предпоставки за ускоряване на връзката между бизнеса, университета и професионалното развитие на студентската общност.