Bang & Olufsen представя иновацията Beoplay H5 – безжичните слушалки, които следват ритъма на деня

01.08.2016 | 09:01 Редактор: Мария Аладжова
Bang & Olufsen представя иновацията Beoplay H5 – безжичните слушалки, които следват ритъма на деня

Ценителите на качествения звук и удобството на безжичния достъп до аудио съдържание по всяко време на деня вече могат да се възползват от уникалните предимства на новите слушалки Beoplay H5. 

Лидерът в звуковите технологии Bang & Olufsen създаде поредния си новаторски продукт, благодарение на който потребителите могат да слушат музика и да водят разговори по телефона, без компромис в качество на звука дори при рязка смяна на средата и активностите през деня. Новите слушалки вече са достъпни и за потребителите в България.

Безжичните Beoplay H5 са идеални за ползване по време на работа, спорт, пътуване и почивка. Техните настройки могат да се коригират чрез смартфон и Apple Watch приложението Beoplay, така че във всяка ситуация да се активира най-подходящият звук. Bang & Olufsen предлага възможност и за предварителни звукови настройки, които, благодарение на приложението B&O PLAY ToneTouch, се активират с едно докосване.

Създанени от световно признатите звукови инженери на Bang & Olufsen, безжичните слушалки Beoplay H5 представляват истински високотехнологичен продукт, особено подходящ за градска среда. Те разполагат с Bluetooth 4.2 с DSP и с най-добрата батерия на пазара, която издържа до 5 часа. Всичко това, съчетано с възможностите за предварителни настройки, гарантира на потребителите изключителни преживявания с отличителния звук (signature sound) на Bang & Olufsen. 

Beoplay H5 са перфектният избор за хора в движение и пасват удобно в ухото дори по време на активно спортуване. Comply™ Sport и силиконовите накрайници на слушалките се предлагат в различни размери, за да гаратнират перфектно съответствие.

Защитени срещу влага и прах, Beoplay H5 са много подходящи за динамичен живот на открито. Макар да са безжични, няма опасност да се изгубят. Слушалките Beoplay H5 са с вградени магнити, така че могат удобно да се носят около врата, когато не се ползват. При контакт между магнитите слушалките автоматично се изключват. Магнитното захранване на Beoplay H5 е бързо и лесно, така че потребителите да могат да разчитат на слушалките винаги, когато пожелаят.

Шоурумът на Bang & Olufsen Bulgaria е отворен за всички ценители на звука на ул. Оборище 10 в София, а информация за продуктите на датския технологичен лидер може да се получи и на телефон +359 2 8073757 и e-mail адрес sofia@beostores.com.