Спечели награда с програмата за лоялност CCB Club!

27.11.2014 | 12:00
Спечели награда с програмата за лоялност CCB Club!

Централна Кооперативна Банка стартира програмата за лоялност CCB Club през 2011 г., заедно със своите партньори ЛУКОЙЛ, България Ер, Армеец и Мтел. Към програмата постепенно се присъединиха още известни партньори. Програмата придобива все по-голяма популярност, като в нея участват вече близо 390 000 души.

 

Клиентите, участващи в програмата, имат възможност да спечелят много награди до 16 декември. Всяко плащане при партньор в програмата CCB Club, за което клиент получи отстъпка по своята клубна карта, му дава шанс да спечели награда. 180 ваучера за гориво от ЛУКОЙЛ на стойност 20 лв., 18 ваучера за покупка от Sport Depot на стойност 100 лв. и голямата награда от 5 000 лв. по клубна карта очакват своите притежатели.

 

От месец септември участниците в CCB Club могат да се възползват и от по-високи отстъпки от ЛУКОЙЛ за горивата EСTO. Тези горива са с по-високо качество, по-икономични и по-екологични. Отстъпките за горива ЕСТО са 4% за клиентите със златни карти CCB Club и 3.5% за клиентите със сребърни карти CCB Club. Нивата на отстъпките за останалите горива, предлагани в бензиностанции ЛУКОЙЛ, са 3% при зареждане на бензин или дизел и 2% за газ.

 

Георги Константинов, изпълнителен директор на ЦКБ АД, отбеляза: „Желанието ни е да предложим на лоялните клиенти възможността да ползват услугите на лидерите в отделните браншове и да получават атрактивни отстъпки за стимулиране на техния избор като потребители. Дългосрочният характер на програмата CCB Club и участието само на партньори с утвърдени брандове осигуряват изключително висока степен на лоялност от страна на клиентите.”

 

„Убедени сме в ефективността на програмата CCB Club – заяви Дмитрий Флоринский, директор по продажби на дребно в ЛУКОЙЛ България ЕООД. „Особено позитивна е тенденцията клиентите да обръщат все по-голямо внимание на специалните оферти за стоките и услугите от най-висок клас. Затова ЛУКОЙЛ България вече предоставя още по-висока отстъпка за премиум клиентите на CCB Club при зареждане на горива ECTO.”

 

Клиентите със златна карта CCB Club имат и допълнителната възможност да са сред притежателите на изключително престижната карта World Debit MasterCard® от ЦКБ, която се предлага за първи път в България. Тя предлага множество предимства, като безплатен достъп за картодържателя и негов придружител до бизнес салоните Витоша и Преслав на Летище София и Sky Lounge и Jet Lounge във Виена; отстъпки при подбрани търговци в България и чужбина; безплатна застраховка при пътуване в чужбина и др.