Агенцията на Армеец в Габрово празнува 15-годишен юбилей

11.06.2014 | 14:37
Агенцията на Армеец в Габрово празнува 15-годишен юбилей

На 10 юни 2014 агенцията на ЗАД Армеец в Габрово отпразнува тържествено 15-годишния си юбилей.

На събитието в Художествена галерия „Христо Цокев“ в града присъстваха брокери, агенти, представители на местната администрация и бизнеса.

Домакинът на събитието, Анелия Тодорова, направи равносметка на изминалия период, сподели гордостта си от постигнатите резултати и благодари на ръководството на ЗАД Армеец, на посредниците и клиентите за успешното сътрудничество. Признание за работата й като управител и приноса в развитието на компанията през изминалия период отправиха от ръководството на дружеството.

Кметът на Габрово, Таня Христова отправи поздрав по повод 15-годишния юбилей.

Отличени с благодарствен плакет на Армеец бяха първият управител на Агенция Габрово - Николай Григоров, сега областен управител на Област Габрово, най-дългогодишният клиент на агенцията – Мирослав Каварджиков от „Диско Дура Тера” АД, най-добре работещият агент - „Адора Трейд“, клиентът с най-много сключени застраховки - „Общински пътнически транспорт“ ЕООД - гр. Габрово и клиентът с най-разнообразен портфейл – „Булкарто” ЕООД.

Специалната програма, включваща музика и танци, съчетани с изискани специалитети и напитки, и тортата с марката Армеец превърнаха вечерта в истински празник за всички присъстващи.