Опорни хора

Събота от 18:30 часа
още

Румен Петков: Живеем в държава втора употреба - коли, дрехи, въоръжение!

Едно интервю на Ганиела Ангелова

09.07.2017 | 16:52 Редактор: Димитър Абрашев
Румен Петков: Живеем в държава втора употреба - коли, дрехи, въоръжение!

Протестите на полицаите са справедливи. Огромната лъжа на управляващите беше, че ще има полицай във всяко село. Няма политически сценарий в Асеновград, но имаше опит за политическо яхване след това. Има опасност Асеновград да стане новата Катуница. Въпрос на време е следващата Катуница, не дали, а кога и къде, каза Румен Петков.

Отностно скандала Цветанов-Радев изключвам да има импровизации в ГЕРБ. Ако някой допусне, че Цветанов е импровизатор в тази ситуация - греши! В ГЕРБ категорично се вижда играта на доброто и лошото ченге. Този скандал показва безсилие и невъзможност да се приеме една загуба.

За скандала с изтребителите виждам политически слугинаж, загърбване на сигурността на собствената ни авиация и собствените ни пилоти. Трябва да има мярка в политическия слугинаж. Някой да каже на САЩ, че така не може! Цветанов като знае, да извади местата, свързани с корупция заради "Грипен".

Не вярвам на тезата на БСП, че правителството търси друга сграда за европредседателството. Имаше нюанс на политическо противоборство между Павлова и Бъчварова. Всичко това издава безсилие, което дискриминира България, каза още Румен Петков.